diumenge, 17 de gener del 2016

Cloe

L''Angie m'havia comentat que una amiga seva sabia exactament quines assignatures faria quan cursés els seus estudis universitaris. Que una noia de 13 anys no sàpiga què vol fer no és estrany i, naturalment, no és cap problema, però, per a ella, no tenir-ne ni idea semblava que sí que ho era, ja que em va comentar que tampoc no sabia en  què consistien les diferents modalitats de Batxillerat. Així que, abans de començar a parlar del Batxillerat, de les Ciències Socials o el Batxillerat Tecnològic, li vaig ensenyar la CLOE, una aplicació del Servei d'Orientació Laboral a través de la qual pots veure, responent algunes qüestions, quins són els teus interessos, quina és, en definitiva, la teva vocació.

 Que l'Angie té un perfil més aviat humanístico- artístic, ja ho havíem deduït quan ens havia ensenyat els seus dibuixos i ens havia comentat la seva afició pel Fanfict, però, a més, vam poder descobrir altres activitats que, tenint en compte el seu interès per la geografia i els idiomes, també podrien interessar-li.

 A més a més, mentre fèiem l'activitat, ella mateixa em va anar anomenant algunes professions, lligades a les situacions que anaven apareixent en el joc, que eren del seu interès.



Quan vam acabar, vam estar comentant les diferents opcions de Batxillerat, les matèries de modalitat i les optatives i  avui sabrem com ho veu l'Angie una setmana després. 

https://www.oficinadetreball.gencat.cat/socweb/export/sites/default/socweb_ca/ciutadans/orientacioTrobarFeina/cloe.html

https://www.oficinadetreball.gencat.cat/cloe/ST?LANGUAGE=CA&CNMACTION=showIntro


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada